این پژوهش جهت بررسی سطوح برخی از فات سنگین از قبیل: کادمیوم، سرب، کروم، نیکل و کبالت در برنج کشت‌شده در داخل کشور و برنج وارداتی عرضه‌شده در بازارهای ایران (شیراز) اجراشده است. ارزیابی پتانسیل خطر سلامتی انسان، با توجه به میزان جذب هفتگی (EWI) فات سمی ناشی از مصرف برنج و مقایسه‌ی آن با متوسط جذب هفتگی قابل‌تحمل (PTWI) انجام شد. مقادیر میانگین برای سرب و کادمیوم، در برنج داخلی و وارداتی، به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای بیش‌تر از محدوده‌های مجاز تنظیم شده توسط FAO و WHO می‌باشد.


MRD Market

مقاله تحلیل محتوای کتاب فارسی (خوانداری) دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی براساس شاخص هارتلی

طرح درس پیام رمز را پیدا کن (1)، علوم دوم

مفاهیم درآمد و ارزیابی دارائی ها :زمینه تئوریکی برای حسابداری قیمت بازارو اساس تحقیق (MarK-TO-MarKet)

دانلود مقاله ترجمه شده: غلظت بعضی از فلزات سنگین در انواع برنج موجود در بازار شهر شیراز و ارزیابی خطر سلامتی انسان (Concentration of some heavy metals in rice type

برنج ,فات ,کادمیوم، ,شیراز ,سلامتی ,خطر ,از فات ,جذب هفتگی ,در برنج ,خطر سلامتی ,فات سنگین

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دکترفایل پاورپوینت 1401 بلاگ آزمایشی keshidan حسن سبیلان اردستانی بانک پروژه انجام پروژه های داده کاوی تأویل مطالب اینترنتی سایت تفریحی و سرگرمی