این پژوهش جهت بررسی سطوح برخی از فات سنگین از قبیل: کادمیوم، سرب، کروم، نیکل و کبالت در برنج کشتشده در داخل کشور و برنج وارداتی عرضهشده در بازارهای ایران (شیراز) اجراشده است. ارزیابی پتانسیل خطر سلامتی انسان، با توجه به میزان جذب هفتگی (EWI) فات سمی ناشی از مصرف برنج و مقایسهی آن با متوسط جذب هفتگی قابلتحمل (PTWI) انجام شد. مقادیر میانگین برای سرب و کادمیوم، در
مقاله تحلیل محتوای کتاب فارسی (خوانداری) دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی براساس شاخص هارتلی
برنج ,فات ,کادمیوم، ,شیراز ,سلامتی ,خطر ,از فات ,جذب هفتگی ,در برنج ,خطر سلامتی ,فات سنگین
درباره این سایت